NL EN DE

Welkom

The Organic Factory BV is een producent van biologische zoetwaren. Gespecialiseerd in onder meer hardgekookt suikerwerk zonder sacharose op basis van glucosestroop (maïs) en agave. Verder is The Organic Factory BV gespecialiseerd in gommen die geen gelatine bevatten. Bovendien produceren zij pepermunttabletten die 100% (!) biologisch zijn. Ook zoete droprollen/dropveters behoren tot het assortiment.

De biologische zoetwaren vinden hun weg naar de consument via importeurs en groothandels in binnenland, maar vooral buitenland. Eco-Sweets is een van de merken waaronder het snoep wordt verkocht. Ook is The Organic Factory BV producent van verschillende "private labels". 

Voortdurend is er aandacht voor nieuwe biologische ontwikkelingen maar worden de traditionele recepten zoveel mogelijk in stand gehouden. Uitbreiding van het assortiment geschied alleen wanneer dit past binnen de biologische doelstellingen. Daarbij probeert The Organic Factory BV de hoogst mogelijke gradering te halen om zo mogelijk een biologische 100% te scoren. 

Voor zover mogelijk verpakt The Organic Factory BV haar snoep in afbreekbare folie. Zodat ze ook op die manier hun steentje bijdragen aan een wereld zonder bestrijdingsmiddelen, genetisch gemodificieerd voedsel én met een zo klein mogelijke "ecologische voetafdruk".

Gommen Pepermunt Dropveters Zuurtjes